۸ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۵۲

مدیرکل اوقاف استان سمنان عنوان کرد:

برگزاری اجتماع عظیم جاماندگان اربعین در استان سمنان

برگزاری اجتماع عظیم جاماندگان اربعین در استان سمنان

سمنان- مدیرکل اوقاف استان سمنان از برگزاری اجتماع عظیم جاماندگان اربعین خبر داد و گفت: اجرای آیین‌های عزاداری اربعین و دهه پایانی صفر در اکثر امامزادگان و بقاع متبرکه استان در دستور کار است.

حجت‌الاسلام عبدالله واحدی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه اجتماع عظیم جاماندگان اربعین طبق روال همه‌ساله، صبح سه شنبه در سطح استان سمنان برگزار شد، ابراز داشت: این تجمع در اکثر شهرهای استان سمنان تدارک دیده‌شده و عاشقان حسینی در این گردهمایی مسیر مشخصی را تا گلزار شهدا طی می‌کنند.

وی بابیان اینکه اجرای آیین‌های عزاداری اربعین و دهه پایانی صفر در اکثر امامزادگان و بقاع متبرکه استان در دستور کار است، افزود: در روز اربعین هیئت‌های عزاداری نیز به اجتماع مردم ملحق شده و در انتها نماز جماعت برگزار می‌شود تا این رویه محلی برای اتحاد و همبستگی هر چه بیشتر بین گروه‌های مختلف مردم باشد.

اسکان روزانه ۸۰۰نفر

مدیرکل اوقاف استان سمنان بابیان اینکه اجتماع عظیم جاماندگان اربعین فرصت مناسبی برای پیوستن افراد به خیل عاشق حسینی در کربلا است، ابراز داشت: با توجه به اینکه بسیاری از افراد امکان حضور در کشور عراق را ندارند لذا با همکاری دستگاه‌های اجرایی مسئول از سنوات گذشته این اجتماع به یادبود راهپیمایی اربعین کربلا در شهرهای استان نیز برنامه‌ریزی‌شده است.

واحدی با بیان اینکه روزانه ۸۰۰نفر از موکب‌های استان خدمات اسکان دریافت می‌کنند، تصریح کرد: روزانه بیش از ۹ هزار پرس غذای گرم و پنج هزار پرس میان وعده غذایی توسط موکب‌های استان بین زوار اربعین توزیع می‌شود.

وی بابیان اینکه اداره اوقاف دامغان و تولیت آستان مقدس امامزاده یحیی سمنان در برپایی موکب‌های کربلا مشارکت دارند، اضافه کرد: موکب‌های استان سمنان بدون در نظر گرفتن استان و شهر تا سه روز بعد از اربعین به همه زائران خدمت‌رسانی خواهند داشت.

مراسم راهپیمایی جاماندگان حسینی در سمنان، شاهرود، دامغان و بسیاری شهرهای استان سمنان برگزار شد.

کد مطلب 4445422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha